Το κοκκινόψαρο εκτός από ψαρόσουπα μαγειρεύεται και με άλλους τρόπους.
Εδώ προτείνουμε μία συνταγή.
Υλικά:
- 3 Φιλέτα κοκκινόψαρου
- 5 Πατάτες baby με τη φλούδα τους καλά πλυμένες και κομμένες στη μέση
- 1 Κλωνάρι σέλερι κομμένο σε χοντρά κομμάτια
- 5 Ντοματάκια μικρά κομμένα στη μέση
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 3 Σκελίδες σκόρδου κομμένες στη μέση
- 1/2 Ποτήρι λάδι
- 1/2 Ποτήρι λευκό κρασί
- Αλάτι και λεμονοπίπερο
- Σοτάρουμε ελαφρά σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι τα λαχανικά και σβήνουμε με το κρασί.
- Σε ένα ταψί τοποθετούμε το ψάρι
- Προσθέτουμε τις πατάτες και τα υπόλοιπα υλικά
- Ρίχνουμε σε όλο το φαγητό το λάδι και αλατοπιπερόνουμε
- Ρίχνουμε στο ταψί 1/2 ποτήρι νερό και το ψήνουμε στον φούρνο με θερμοκρασία 180 βαθμούς μέχρι να πάρει βαθύ χρώμα
- Μετά από μισή ώρα γυρίζουμε τα φιλέτα του ψαριού
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΣΧΟΛΙΑ -COMMENTS