Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Φιλέτα κοκκινόψαρου στο φούρνο

Το κοκκινόψαρο εκτός από ψαρόσουπα μαγειρεύεται και με άλλους τρόπους.
Εδώ προτείνουμε μία συνταγή.

          Υλικά:
  • 3 Φιλέτα κοκκινόψαρου
  • 5 Πατάτες baby με τη φλούδα τους καλά πλυμένες και κομμένες στη μέση
  • 1 Κλωνάρι σέλερι κομμένο σε χοντρά κομμάτια
  • 5 Ντοματάκια μικρά κομμένα στη μέση
  • 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 3 Σκελίδες σκόρδου κομμένες στη μέση
  • 1/2 Ποτήρι λάδι
  • 1/2 Ποτήρι λευκό κρασί
  • Αλάτι και λεμονοπίπερο
          Εκτέλεση:
  • Σοτάρουμε ελαφρά σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι τα λαχανικά και σβήνουμε με το κρασί.
  • Σε ένα ταψί τοποθετούμε το ψάρι
  • Προσθέτουμε τις πατάτες και τα υπόλοιπα υλικά
  • Ρίχνουμε σε όλο το φαγητό το λάδι και αλατοπιπερόνουμε
  • Ρίχνουμε στο ταψί 1/2 ποτήρι νερό και το ψήνουμε στον φούρνο με θερμοκρασία 180 βαθμούς μέχρι να πάρει βαθύ χρώμα
  • Μετά από μισή ώρα γυρίζουμε τα φιλέτα του ψαριού
          bill cooking

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ -COMMENTS

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Συνολικές προβολές σελίδας