Ετικέτες
- Αθεϊστικοί Παραλογισμοί (2)
 - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (13)
 - ΓΛΥΚΑ (10)
 - Εθνικισμός - Νationalism (4)
 - ΕΛΛΑΣ (26)
 - ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ (7)
 - ΕΠΙΒΙΩΣΗ (21)
 - ΖΥΜΑΡΙΚΑ (1)
 - ΖΥΜΗ ΚΑΙ ΖΥΜΑΡΙ (2)
 - ΗΛΙΑΚΟΣ (5)
 - ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ (14)
 - ΙΣΤΟΡΙΑ (1)
 - ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (7)
 - ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΌ (2)
 - ΚΟΙΝΩΝΙΑ (38)
 - Κορωναϊός (3)
 - ΚΟΣΜΟΣ (4)
 - ΚΡΕΑΤΙΚΑ (17)
 - ΛΑΔΕΡΑ (14)
 - ΛΑΠΤΟΠ ΞΕΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΕΡΒΙΣ (34)
 - ΜΑΡΙΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ (53)
 - ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ (4)
 - ΟΣΠΡΙΑ (7)
 - ΠΙΤΕΣ (10)
 - ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ (4)
 - ΣΑΛΑΤΕΣ (3)
 - ΣΚΟΥΤΕΡ (5)
 - ΣΟΥΠΕΣ (8)
 - ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ (1)
 - Συναινετκά (4)
 - ΤΕΧΝΗ (2)
 - ΥΓΕΙΑ (7)
 - ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΙ ΛΟΓΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΙ (1)
 - ΨΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΙΣΣΟΙ (1)
 - FATHERS (1)
 - MATIZ SERVICE (2)
 - Tips (11)
 - WINDOWS (3)
 
Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018
Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018
ΡΕΒΥΘΙΑ ΓΙΑΧΝΙ
- ½ Πακέτο ρεβίθια (250 γρ) με ή χωρίς φλούδα
 - Αν είναι με φλούδα τα αφήνουμε από βραδύς στο νερό να μουλιάσουν.
 - Αν είναι χωρίς φλούδα τα μουλιάζουμε για μισή ώρα και τα ξεπλένουμε
 - 2 Ντομάτες τριμμένες στο χοντρό τρίφτη
 - 3 Καρότα μικρά κομμένα σε ροδέλες
 - 1 Κρεμμύδι μέτριο τριμμένο ή ψιλοκομμένο
 - 1 Πιπεριά φλωρίνης καθαρισμένη από τους σπόρους και της ίνες της, κομμένη σε τρείς λωρίδες
 - 1 Φύλλο δάφνης
 - ½ Κούπα μαϊντανό ψιλοκομμένο
 - ½ Ποτήρι λάδι
 - Αλάτι και πιπέρι
 
           Εκτέλεση:
- Σε μίας κατσαρόλα προσθέτουμε τα ρεβίθια και τα υπόλοιπα υλικά μας
 - Αλατοπιπερόνουμε, προσθέτουμε νερό μέχρι τα σκεπάσει, ανακατεύουμε το φαγητό για την ομοιομορφία και τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν και να καραμελώσει η σάλτσα τους
 - Τα συνοδεύουμε με λευκό τυρί, ελιές , πράσινη σαλάτα ή ότι άλλο θέλουμε
 - Προαιρετικά συνιστάται 1 κρασοπότηρο λευκό ή ροζέ κρασί .
 
Εγγραφή σε:
Σχόλια (Atom)
Δημοφιλείς αναρτήσεις
- 
Μία συνταγή για γιορτινά αλλά και καθημερινά τραπέζια Υλικά: 1 Κοτόπουλο τυλιγμένο σε ρολό. Πείτε στο χασάπ...
 - 
Υλικά: ½ Στήθος κοτόπουλο κομμένο σε κομμάτια 1 Πατάτα (γαλλική κατά προτίμηση) κομμένη σε κύβους 1 Καρότο κομμέ...
 - 
Χειμωνιάτικο φαγητό νόστιμο, θρεπτικό και ελαφρύ. Η πεσκανδρίτσα είναι ψάρι που ξεχωρίζει για το μεγάλο του κεφάλι και τον λεπτό του κο...
 - 
Πρόσφορο ονομάζεται ο άρτος που προσφέρουν οι πιστοί στον Ιερό Ναό. Με τμήματα του προσφόρου τοποθετεί ο ιερέας στο δισκάριο της Αγί...
 - 
Μία διαφορετική συνταγή γεμιστών με πιπεριές Φλωρίνης που μας δίνει ένα πιάτο με γλυκιές γεύσεις και αρώματα. Υλικά: 8-9 Πιπεριές Φλ...
 - 
☆ Απλή στα υλικά της και νόστιμη ☆ Υλικά: 6-7 Πράσα χωρίς τα φύλλα τους ψιλοκομμένα 1 Κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο 2 Κρεμμυδάκ...
 - 
Υλικά για τη γέμιση: Πράσινη σαλάτα ψιλοκομμένη Ανθότυρο τριμμένο με το χέρι Καροτάκι τριμμένο (προαιρετικά) Υλικά για ...
 - 
Το πιο ελαφρύ όσπριο που τρώγεται όλες τις εποχές, χωρίς να επιβαρύνει το στομάχι μας όπως συμβαίνει με άλλα όσπρια. Το λεμόνι στις ...
 - 
Μία σούπα χειμωνιάτικη και νόστιμη είναι η κρεατόσουπα. Υλικά: 300 - 350 γραμμάρια μόσχου. (Η δική μου επιλογή για τρυφερό και νόστ...
 - 
Υπάρχει ένας βασικός παράγοντας που μπορεί να βλάψει τις σχέσεις σας αλλά και την προσπάθεια να τις εμβαθύνετε. Το στοιχείο αυτό είναι ...
 
