ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ
Ιστολόγιο με ποικίλα κοινωνικά και ιστορίκα θέματα
Ετικέτες
Αθεϊστικοί Παραλογισμοί
(2)
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
(13)
ΓΛΥΚΑ
(10)
Εθνικισμός - Νationalism
(4)
ΕΛΛΑΣ
(26)
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
(7)
ΕΠΙΒΙΩΣΗ
(21)
ΖΥΜΑΡΙΚΑ
(1)
ΖΥΜΗ ΚΑΙ ΖΥΜΑΡΙ
(2)
ΗΛΙΑΚΟΣ
(5)
ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
(14)
ΙΣΤΟΡΙΑ
(1)
ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
(7)
ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΌ
(2)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
(38)
Κορωναϊός
(3)
ΚΟΣΜΟΣ
(4)
ΚΡΕΑΤΙΚΑ
(17)
ΛΑΔΕΡΑ
(14)
ΛΑΠΤΟΠ ΞΕΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΕΡΒΙΣ
(34)
ΜΑΡΙΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ
(53)
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ
(4)
ΟΣΠΡΙΑ
(7)
ΠΙΤΕΣ
(10)
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
(4)
ΣΑΛΑΤΕΣ
(3)
ΣΚΟΥΤΕΡ
(5)
ΣΟΥΠΕΣ
(8)
ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ
(1)
Συναινετκά
(4)
ΤΕΧΝΗ
(2)
ΥΓΕΙΑ
(7)
ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΙ ΛΟΓΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΙ
(1)
ΨΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΙΣΣΟΙ
(1)
FATHERS
(1)
MATIZ SERVICE
(2)
Tips
(11)
WINDOWS
(3)
Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019
"Διώρυγα Κορίνθου, από την αρχαιότητα ως σήμερα"
Πηγή: https://youtu.be/eGJzzuVJtl4
Αφιέρωμα στην ιστορία της Διώρυγας Κορίνθου, από την αρχαιότητα έως την κατασκευή της με τη δημιουργία του σύγχρονου ελληνικού κράτους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΣΧΟΛΙΑ -COMMENTS
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δημοφιλείς αναρτήσεις
ΡΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
Μία συνταγή για γιορτινά αλλά και καθημερινά τραπέζια Υλικά: 1 Κοτόπουλο τυλιγμένο σε ρολό. Πείτε στο χασάπ...
ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ
Υλικά: ½ Στήθος κοτόπουλο κομμένο σε κομμάτια 1 Πατάτα (γαλλική κατά προτίμηση) κομμένη σε κύβους 1 Καρότο κομμέ...
ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΠΕΣΚΑΝΔΡΙΤΣΑ
Χειμωνιάτικο φαγητό νόστιμο, θρεπτικό και ελαφρύ. Η πεσκανδρίτσα είναι ψάρι που ξεχωρίζει για το μεγάλο του κεφάλι και τον λεπτό του κο...
Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ ΤΟΥ
Πρόσφορο ονομάζεται ο άρτος που προσφέρουν οι πιστοί στον Ιερό Ναό. Με τμήματα του προσφόρου τοποθετεί ο ιερέας στο δισκάριο της Αγί...
ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ
Μία διαφορετική συνταγή γεμιστών με πιπεριές Φλωρίνης που μας δίνει ένα πιάτο με γλυκιές γεύσεις και αρώματα. Υλικά: 8-9 Πιπεριές Φλ...
♨ ΠΡΑΣΟΠΙΤΑ ΜΕ ΦΥΛΛΟ ΚΟΥΡΟΥ♨
☆ Απλή στα υλικά της και νόστιμη ☆ Υλικά: 6-7 Πράσα χωρίς τα φύλλα τους ψιλοκομμένα 1 Κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο 2 Κρεμμυδάκ...
Τορτίγιας με ανθότυρο και σαλάτα
Υλικά για τη γέμιση: Πράσινη σαλάτα ψιλοκομμένη Ανθότυρο τριμμένο με το χέρι Καροτάκι τριμμένο (προαιρετικά) Υλικά για ...
ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΦΑΚΕΣ ΜΕ ΚΡΟΥΤΟΝ
Το πιο ελαφρύ όσπριο που τρώγεται όλες τις εποχές, χωρίς να επιβαρύνει το στομάχι μας όπως συμβαίνει με άλλα όσπρια. Το λεμόνι στις ...
ΚΡΕΑΤΟΣΟΥΠΑ
Μία σούπα χειμωνιάτικη και νόστιμη είναι η κρεατόσουπα. Υλικά: 300 - 350 γραμμάρια μόσχου. (Η δική μου επιλογή για τρυφερό και νόστ...
20 Πράγματα που πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε στους άλλους
Υπάρχει ένας βασικός παράγοντας που μπορεί να βλάψει τις σχέσεις σας αλλά και την προσπάθεια να τις εμβαθύνετε. Το στοιχείο αυτό είναι ...
Συνολικές προβολές σελίδας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΣΧΟΛΙΑ -COMMENTS